Del 13 - perfect life

-           Vad sa han? Sa Alice glatt.

-           Grattis, att Harry fortfarande var arg och att han såg fram emot ikväll. Sa jag och log när jag sa det sista.

-           Det löser sig, det där med Harry Frida. Tänk inte på honom idag, it´s your big day today! Sa Hanna och log stort.

Jag log bara till svar och joynade sedan dem i frukosten. Vi satt länge i min säng och åt, pratade och skrattade. Det var den bästa starten på min födelsedag som jag kunde ha fått. Tack vare världens bästa vänner och världens bästa pojkvän.

Dagen flöt väl på precis som en helt vanligt dag. Tog en lång promenad med Olle, åt lunch med Hanna och Alice, städade lite grann i min lägenhet, tog en runda på oxford street med Hanna och Alice. Tiden rann liksom iväg och klockan var plötsligt 17.00. Vi satte oss på första och bästa buss hem och var hemma vid 17.30 tiden. Niall, Liam och Zayn skulle hämta upp oss vid 18.30 tiden. Så det var väl bara att sätta igång och fixa sig. Jag hade fått en klänning av Alice på morgonen som jag tänkte ha på mig. Jag ville inte se för uppklädd ut men samtidigt inte för vardaglig heller. Jag frågade Hanna och Alice flera gånger vad de skulle ha på sig. Men det visste inte heller.

Jag tog en varm dusch och blev ståendes där tänkande på nuet. När jag kom ut tog jag på mig min klänning och ett par passande nylon strumpbyxor. När det sedan kom till skor bestämde jag mig för mina Converse. De passar till det mesta. Som jag har nämnt tidigare så är jag inte typen som gillar högklackat. Jag borstade ut mitt hår och drog sedan på mig lite smink. Jag hade faktiskt inte så höga förhoppningar på kvällen. Självklart ville jag att den skulle bli bra. Men det var jag nästan säker på att den skulle bli i vilket fall. Jag stoppade ner mobil, nycklar och pengar i byxfickan och drog sedan på mig min skinn jacka. Tog jag en sista titt i spegeln och gick sedan över till Hanna och Alices lägenhet.

-           Åh va fin du är Frida. Utbrast Hanna när hon såg mig.

-           Tack, du ser inte så dum ut du heller! Sa jag och blinkade mot henne.

Vi möttes sedan i en kram. Alice och Hanna tog på sig jacka och skor och sedan gick vi ner på gatan. Vi stod och väntade ett tag tills vi såg killarnas bil rulla fram. Det var Liam som körde. Niall klev ur bilen och gav mig en lång kram. Han kysste mig sedan länge på munnen och sa.

-           Happy birthday babe, i’ve missed you.

-           I’ve missed you too, you look beautiful! Sa jag och log stort.

Jag tog sedan hans hand och vi satte oss i bilen igen. Jag kollade snabbt mot Alice och Zayn som såg så lyckliga ut tillsammans. Hanna och Liam höll varandra i handen medan Liam körde. De mötte då och då varandras blickar.

-           Oh, congratulations by the way Frida. Sa Liam och kollade bak på mig.

-           Thank you! Sa jag och log mot honom.

Jag lutade mitt huvud mot Nialls axel och höll hårt i hans hand. Jag kollade då och då upp på honom och mötte hans fina leende. Jag var så lycklig i hans sällskap! Särskilt när mina vänner också var här. När vi hade åkt ett tag parkerade Liam bilen och sedan gick vi gatan upp tills vi kom till restaurangen. Vi gick sedan in och servitören visade oss till vårt bord. Vi fick våra menyer och vi alla sex satt och titta noga. Jag kollade konstigt på meningen ”Undercut with sauce and pot wedges”. Vad tusan var Undercut? Jag var väl medveten om min dåliga engelska men efter fyra år i london trodde jag i alla fall att jag kunde all mat på menyerna. Men tydligen inte.

-           Alice? Vad tusan är Undercut? Sa jag och kollade konstigt på henne.

-           Oxfile, din toker. Sa hon och brast ut i skratt.

Hanna skrattade också till och killarna kollade bara konstigt på oss.

-           So what are you gonna take guys? Sa Hanna och log stort.

-           I’ll take…this. Sa Niall och pekade på Risotto med sås.

Hanna nickade instämmande och lyssnade sedan på Alice som sa.

-           I think i’m gonna take some pasta.

-           And you Hanna? Sa jag och kollade på henne.

-           Er, i don’t really know. I think I’ll take this Undercut thing here. Sa hon och flinade mot mig.

-           Very funny! Sa jag surt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

As bra meeer!!!

2011-12-26 @ 14:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0