Del 19 - Perfect life

Vi delade upp oss och gick ut och letade. Frida, Liam och Zayn tog gångvägen emellan lägenheterna och jag och Harry tog bussvägen. Vi möttes sedan upp vid 6 tiden och då var också Alice och Hanna med. Frida gick tätt med Hanna som höll om henne. Jag såg på henne att hon var helt förstörd och Hanna försökte så gott hon kunde med att lugna henne.

-           We will find him, it will be okay. Hörde jag Liam säga flera gånger till Frida och Hanna nickade instämmande.

Alice gick tätt bredvid Zayn. De såg båda två så olyckliga ut. Jag hade själv inte hunnit reagera. Jag kände på mig på något sett att det skulle bli bra. Jag gick bredvid Harry. Jag tyckte så synd om honom. Han såg Frida vara så fruktansvärt ledsen över att Niall var borta. Han önskade säkert innerligt att det var han som Frida grät över, Att det var han och Frida just nu och att han kunde gå fram och hållla om henne, trösta henne och säga att det skulle bli bra igen. Men han kunde inte. Han hade sagt att han aldrig mer ville prata med henne. Klockan blev mer och mer. Solen gick upp och vi alla var fruktansvärt trötta. Men ingen av oss tänkte ge upp. Vi var fast beslutna om att hitta Niall. Frida skulle precis ringa polisen när vi såg Niall komma gåendes på gatan. Han haltade på ena benet och var blå runt ena ögat. Blodet rann ner längs hans kind men han såg riktigt lycklig ut när han såg oss. Frida reste sig upp och sprang mot honom. Lyckan i hennes ansikte gick inte att förklara. Jag sneglade på Harry som nu i sin tur såg förstörd ut. Men leendet på hans läppar fanns fortfarande kvar.

Tillbaka till Fridas perspektiv.

Jag var på väg att kasta mig på Niall innan jag insåg att han var illa skadad. Jag kramade om honom löst och kysste honom länge. Sedan kände jag tårarna strömma ner för mina kinder.

-           What happend to you? Sa jag förvånat.

-           There where some guys. They didn’t like me, but they where drunk. But, it dosen’t matter now. Im here with you. sa han stammande.

-           I’m so sorry babe. I’m so glad you are here. Oh god, I love you so much. Sa jag och kysste honom.

-           I love you Frida, so much. Sa han och kysste mig igen.

Han drog mig sedan intill sig och höll mig hårt. Kysste mig i nacken och jag grät på hans rygg.

-           Thank god you’re okay. Sa jag flera gånger tyst för mig själv.

Han släppte sedan greppet och backade bakåt lite grann så att han såg mig rakt i ögonen.

-           I’ll never leave you again Niall, never.

-           I’m forever yours. I promise. Sa han sakta och tyst. Sedan log han sitt underbara leende.

Liam och Zayn kom fram till oss och jag backade bak några steg till Hanna och Alice. De kramade om Niall och han förklarade vad som hade hänt. Louis och Harry stod fortfarande kvar lite längre bak så jag bestämde mig för att gå fram och prata med Harry.

-           Can i talk to you, please? Sa jag och kollade försiktigt på honom.

-           Sure.

Jag drog med honom bort en bit ifrån de andra.

-           I’m so sorry i hurted you. I can’t help I’m in love with Niall. I wish I could be in love with you so you could be happy Harry, but I can’t.

-           It’s okay Frida. Just forget this whole thing, please.

-           You will always be my best friend. Sa jag och kastade mig på honom.

Han kramade om mig hårt och sa sedan i mitt öra.

-           Always, Frida. Always.

Han släppte sedan taget om mig och gick fram till Niall. Han kramade om honom lite lätt och frågade sedan något som jag inte riktigt hörde. Jag gick tillbaka och ställde mig bredvid Alice och Hanna. Vi alla tre stod och kollade på killarna som pratade med Niall. Jag vände mig sedan om mot Alice och Hanna och sa.

-           Thanks for everything.

De log båda till svar och vi alla gick fram till killarna igen. Jag ställde mig på Niall sida och höll om honom med armen.

-           Let’s go home and fix you now. Sa jag och log mot honom.

 


Del 19. Jag har en fråga till er också? ska jag avsluta den här novellen nu, eller vill ni att den ska fortsätta. Om ni inte kommenterar så slutar jag bara skriva. Hoppas ni får en bra sista dag på 2011. Kjaaaamar Frida!

 


Kommentarer
Postat av: L

NEEEEJ! SLUTA INTE SKRIVA !!!

Fast det är upp till dig ändå , fast jag läser!

2011-12-31 @ 21:56:49
Postat av: ALLLLLLLLLICE

FRIDA YOU SON OF A ***** DU AVSLUTAR INTE NOVELLEN!! JAG KOMMER DÖ OM DU GÖR DET! :O OCH JAG TROR INTE ATT DU VILL ATT JAG SKA DÖ, DO YOU!?!!? ;) HAHAAHH NEJ MEN SEST DU AVSLUTAR INTE NOVELLEN! PÖSSS PÖSSSS <3

2012-01-01 @ 14:13:53
URL: http://onedfuckmenow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0