Del 9 - perfect life

Alice gick med mobilen uppe hela tiden. Jag misstänkte att det var Zayn hon smsade med. Kanske höll dem på att bygga upp något seriöst ändå.


 

Vi fortsatte in mot HM. Vår stolta svenska butik. Även fast det flesta engelsmän inte har någon aning om att den är svensk från början. Men jag menar, hur mycket har Sverige egentligen lyckats med. ABBA, köttbullar och blonda tjejer? Njaa, ska vi jämföra med USA eller Storbritainen så blir det bara pinsamt. Ändå är vi så pass älskade i dessa länder. Det älskar blonda tjejer och tycker att vi är vackra. Vi är också kända för att göra ett bra jobb, i alla fall enligt dem. Hålla med eller ej? Det är väl upp till var och en.

-          Åhnej. Avbröt Hanna plötsligt mig.

Alice och jag kollade förvånat på henne.

-          Vadå!? Alice såg lite rädd ut.

-          Vänd dig inte om. Sa Hanna och kollade menande på oss.

Såklart så kunde varken jag eller Alice hålla oss så vi båda vände oss om, precis i samma sekund och vi båda möts av Albins hånande leende.

-          Oh, isn’t it Alicebrallis and the gang?

-          Yes it is. Sa Alice surt.

-          Skit I honom. Han är sårad Alice. Du var otrogen. Sa Hanna och slog till Alice i sidan.

-          Let’s get goiiiin bitchess. Sa jag och blinkade mot dem. Sedan vände vi oss om och gick därifrån.

När vi kommit ut från hm och rundat hörnet utbrast plötsligt Hanna.

-          Hahahahahha, din jävla tönt Frida.

Både hon och Alice tjöt av garv.

-          Men åh, ni är töntar. Orka ens bry sig om Albin och hans liv…sa jag och kollade allvarligt på dem.

Jag fick inget svar. De båda två fortsatte bara skratta utan att ens andas. De lär i alla fall inte dö i för tid, eftersom det nu sägs att ett skratt förlänger livet.

 

Dagen flöt på och vi hade allt från gravallvarliga stunder till asgarv utbrott. Om en halvtimme hade vi alla lovat att vara hemma hos Niall för film och pizza kväll. Alice och Zayn hade tydligen bestämt det med hjälp av Niall. Det var han som hade bestämt att vi skulle ha pizza till. Den matälskaren…! Men det passade utmärkt för mig eftersom att jag åt precis i samma mängder som honom.

I vilket fall så skulle vi hem dit vid 19.00 och vi skulle hämta pizzorna på vägen. Jag slängde på mig en huvtröja och jeans eftersom att vi bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Alice och Hanna var båda inne och letade i min garderob efter något att låna. Även fast vi varken hade samma storlek eller klädsmak så hoppades de båda på att hitta något som passar. Hanna hittade något oversize linne som hon lånade och hade ett par jeans till. Alice däremot tog på sig en stickad tröja och ett par tights. Nu var vi alla tre redo att gå. Alice hade fått order från killarna att köpa 3 Vesuvio, 2 Capriciosa och 4 Bussola.

 

När vi kom upp i trapphuset möttes vi av Niall som kom utspringandes. Han ryckte åt sig en pizza kartong och sprang sen in igen med oss i hälarna. Det hade dukat framför teven och soffan med cola, öl och fanta. Vi visste alla tre att Harry var underårig men drack fortfarande öl. Den rackaren. Men vi brydde oss inte så värst mycket någon av oss. Det var inte direkt vårt ansvar.

Niall slog sig ner mellan mig och Alice. Han såg rätt nöjd ut, vilket säkert jag också gjorde. För jag var nöjd i hans sällskap. De hade vart något speciellt mellan oss från första början. Men han är fortfarande mitt exs bästa kompis.

-    i guess we should move the beer from Zayn and Alice. Sa Louis och skrattade högt. Det andra hängde på utom Alice och Zayn som såg lite fundersamma ut. Zayn hade slagit sig ner bredvid Alice och Hanna satt på andra sidan om honom. Därefter satt Liam, Louis och Harry. Vi alla högg in i pizzan som om vi aldrig ätit förut. Efter halva pizzan var Hanna riktigt mätt. Hon stönade och stånkade men hon var stolt över sig själv att hon hade fått i sig en halv pizza. Vi andra fortsatte äta och Niall var inne på sin andra när Hanna var filmsugen.


Del 9. bliiir så glad av alla kommentarer så keep goin och kommentera mera! Vad tycker ni om del 9 och storyn över huvudtaget? kraaam.

Kommentarer
Postat av: Anonym

as bra meeer!!

2011-12-21 @ 11:50:41
Postat av: Amanda

underårig??? HAHAHAH, det heter minderårig ;p

2012-03-19 @ 15:32:12
URL: http://sweetmissamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0