Del 56 - Perfect life

-VeratjuuuhThese are the sins of my youth.
Zayns perspektiv.

Frida hade bestämt med Alice att de skulle träffas klockan 18.00 vid biografen. Frida och Niall hade släppt av mig här utanför och klockan var nu 18.53. För varje sekund som gick blev jag bara mer och mer orolig. Hur skulle Alice reagera på att jag var här, och vad skulle jag säga. Meningar och ord strömmade igenom mitt huvud men jag fick inte fram något vettigt. Niall hade sagt till mig att det viktigaste var att jag pratade rakt ifrån hjärtat. Jag tog upp mobilen och kollade på klockan en sista gång. 18.58. Jag stoppade sedan ner den i fickan igen och tittade upp. Jag såg Alice gå över gatan och in genom dörren. Hon tittade sig omkring och sökte efter Frida. Jag kunde inte släppa min blick ifrån henne och inom bara några sekunder fick hon syn på mig. Jag började gå mot henne och hon vände sig. Hon gick snabbt upp för trappen och jag småsprang efter henne.
-              Alice, please wait.
-               Where’s Frida!? Sa hon irriterad.
-              She’s not coming.
-              What!? Sa hon irriterad och gick emot mig.
Hon gick ner för trappen igen och ut i regnet. Hon gick snabbt på trottoaren och jag försökte komma ikapp henne. Efter ett tag kom jag ikapp henne och slet tag i hennes jacka.
-               Please Alice, let me explain.
-               Explain what?
That you kissed Hanna? I saw it by myself so…
Hon lät riktigt förbannad. Men jag kunde även höra på hennes röst att hon var sårad.
Det sårade mig.
-               I was drunk and it dosen’t matter anything to me. You’re my everything Alice. There is no one like you.
Ett litet leende spred sig I hennes ögon, jag kunde se det. Men hon ville inte visa det.
-               You are the only one and i want to spend my life with you. Every second away from you is a hell. I just need to breathe your air.
Hon kollade snett på mig och jag såg tårar I hennes ögonen. Jag kände även att de rann på mina kinder och jag ville så gärna krama om henne. Jag vill så gärna ta henne i mina armar och hålla om henne. Och säga att allt är okej och kyssa hennes underbara läppar.
-               Please Alice.
I love you more than enything.
-               I love you too.
I just can’t trust you. Sa hon sorgsett.
Hoppet inom mig försvann för en sekund innan hon sträckte sig fram och kysste mig ömt. Hon stod länge tätt intill mig med sina läppar och efter ett tag släppte hon och backade sakta bakåt.
-               Oh god. I’ve missed that lips. Sa hon lågt och kände på läpparna med fingertopparna.
Ett lyckorus spred sig över min kropp. Jag ville ha henne i mina armar igen. Jag ville kyssa henne igen. Regnet smattrade ner på våra kroppar och hela jag var helblöt. Min jeans jacka var alldeles tung och mitt hår måste ha sett förjävligt ut. Jag drog Alice intill mig ännu en gång. Jag höll om henne hårt och hörde hennes andetag i mitt öra.
-               I’ll love you too much.
I can’t live without. And i’ll give you a second change. Don’t screw it up. Sa hon tyst och kysste min nacke.
Jag drog hennes ansikte mot mitt och kysste henne sedan länge. Jag tog mina händer på hennes kinder och strök bort en hårslinga som hängde i hennes ansikte. Hon log sitt underbara leende och kysste mig sedan igen.
-               I won't.

Förlåt för jätte dålig uppdatering. Men har vart upptagen. Fyllt år och träffat 1D så har haft fullt upp. Har även prov just nu men försöker uppdatera så mycket jag kan.

Kommentarer
Postat av: sanna :D

Så jävla bra!

2012-02-14 @ 23:21:19
URL: http://lifeofonedirection.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0