Del 1 - You're everything I see.

Competition among low-cost carriers drives down airfaresWall Photos-
Jag vaknade av att Molly stod vid min säng och grät. Hon hade sin nalle i handen och nappen i munnen.
"Jag kan inte sova mamma". Sa hon tyst och försökte klättra upp i min säng.
Jag tog ett stadigt grepp runt och henne och bar upp henne i sängen. Flyttade ut kudden så att hon skulle få plats och drog täcket över henne. Jag la armarna runt om henne och kysste henne mjukt i pannan.
"Hade du en mardröm?" Sa jag lågt.
"Ja, det var ett stort, stort monster som jagade dig och mig." Sa hon tyst och snörvlade.
"Det var bara en dröm. Vi blåser bort den nu." Sa jag och blåste lätt över hennes huvud.
"Sov nu." Sa jag sedan och klämde hårt på hennes hand.
Jag vaknade sedan igen av att alarmet på min mobil ringde. Jag sträckte mig över Molly och stängde fort av det. Jag reste mig sedan upp och drog på mig mina jeans och en svart t-shirt. Gick sedan ut i köket och gjorde iordning välling till Molly och frukost till mig. Jag åt snabbt upp mackorna och tog sedan med mig vällingen in till Molly. Jag väckte henne lätt och gav henne sedan vällingflaska. Hon satte sig upp i sängen och drack den medan jag letade fram kläder till henne. Jag packade sedan ner det sista i resväskorna och stängde igen dem. Ställde sedan in dem i hallen och gick tillbaka till sovrummet där Molly var. Jag drog på henne ett par rosa strumpbyxor och en jeansklänning och gick sedan iväg in till köket för att tvätta av nattflaskan. Jag stoppade sedan ner den i skötväskan och tog på mig min skinnjacka. Tog sedan på Molly sina gympadojjor och sin jacka. Sedan satte jag henne i vagnen och öppnade ytterdörren. Gav Molly hennes lilla ryggsäck och tog sedan min egna resväska och gick ut ur dörren. Släkte alla lampor och låste dörren. Tog sedan hissen ner till bottenvåningen där vi lämnade nyckeln till lägenheten. Sedan gick vi ut på gatan och jag vinkade in en taxi. Taxin körde oss till arlanda där vi gick av. Vi checkade in oss och gick sedan igenom säkerhetskontrollerna och sedan vidare till gaten. Flyget tog två timmar och sedan var vi framme på Heathrow. Vi klev av planet och hämtade våra väskor. Jag satte Molly i vagnen igen och gick sedan mot utgången. Där väntade Tyra och Jasmine. De sprang mot oss när det fick syn på oss och kastade sig i min famn.
"Guuuuud, det var alldeles för länge sen!" Utbrast jag när jag hade kramat om dem ett tag.
Jag knäppte loss Molly ur vagnen och satte ner henne på golvet. Hon gick blygt fram till tjejerna och kramade om dem löst. Sedan tog hon ett hårt tag om Tyras hand och tittade leende på mig.
"Ska vi gå mamma?"
Tyra tittade förvånat på mig och jag log tillbaka mot henne. Jasmine tog sedan min resväska och vi gick mot bilen. Jag fällde ihop vagnen och ställde in den i bakluckan tillsammans med resväskorna. Vi hoppade alla in i bilen och spände fast oss. Sedan åkte vi iväg.
"Ni bor hos oss va?" Sa Jasmine glatt och tittade på mig.
"Ja, tills vidare iallafall. Om det är okej såklart?" Sa jag och tittade på dem.
"Ja det är klart." Svarade Tyra och tittade på Molly.
När vi kom fram klev vi ur bilen och plockade ur allt ur bakluckan. Vi tog sedan in allt i tjejernas lägenhet och jag började packa upp lite grann. Jag och Molly skulle få låna gästrummet i någon månad innan vi hittade något eget ställe. Rummet var ganska litet men det fanns iallafall tillräckligt med plats. Det fanns en stor säng, en garderob och ett skrivbord. Jag stoppade in både min och Mollys kläder i garderoben och sedan bäddade jag om sängen till våra lakan. Jag ställde sedan ut en ram på skrivbordet med en bild på Mollys pappa, som tyvärr gick bort i en flygkrasch för 2 år sedan, då Molly bara var 1½ år. Jag stod länge och tittade på ramen tills jag avbröts av att Molly kom in i rummet.
"Vad gör du mamma?" Sa hon och klättrade upp på stolen framför skrivbordet.
"Är det pappa?" Fyllde hon sedan i och tittade på mig.
Jag nickade mot henne och fortsatte sedan plockade upp grejer. Jag tog fram min dator och min kamera och ställde fram på skrivbordet. Jag hörde sedan hur Jasmine ropade att det var mat. Jag bärde upp Molly och gick sedan ut i köket. Vi slog oss ner vid bordet och väntade på Tyra. Efter ett tag kom hon i tillsammans med en lång, snygg kille. Jag utbytte blick med Jasmine och kollade förvånat men glatt på Tyra och killen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

AWESOME!

2012-02-23 @ 18:01:38
Postat av: Julia

Man blir excited, hahaha. c;

2012-02-23 @ 20:05:42
URL: http://beloved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0