Del 25 - Perfect life

Dagen därpå vaknade vi av att Zayn knackade på. Han hade nämligen tänkt att leverera en kostym till Niall, som han kunde ha på sig ikväll. Alice och Hanna hade båda blivit så lyckliga när de fick höra att både jag och Niall tänkte ansluta till festen. När Zayn hade gått gick både jag och Niall upp och fixade oss klara. Vi skulle nämligen ut och äta middag med Liam, Hanna, Zayn och Alice innan festen. Vi hade bokat bord till klockan 5 och Louis och Harry hade sagt att det bara var att droppa in när vi kände för det. Niall såg rätt så pigg ut och jag kunde inte låta bli att gå och pussa på honom hela tiden. Han var så fin. Och min. Bara min.

-           I’m so glad that you’re coming with us tonight! Sa jag och log stort mot honom.

Han log tillbaka och gick emot mig. Han placerade händerna runt mina höfter och drog mig intill honom. Sedan kysste han mig och sa.

-           I’m glad you’re happy Frida.

Timmarna gick och klockan började närma sig 5. Alice rusade in i rummet halvt stressat och sa högt.

-           The others are in the car, so let’s get moving now!

Jag tog Nialls hand och började gå efter henne. När vi kom ut på parkering väntade de alla precis som Alice sa. Zayn hade gått ur bilen och stod och rökte på sidan om. Alice gick fram till honom och tog cigaretten ifrån honom.

-           Not now.

Han kollade surt på henne men drog in henne i en lång kyss. Hon backade och gav ifrån sig ett ”euw” medan Zayn bara skrattade åt henne. Alice fimpade ciggen och puttade sedan på Zayn för att han skulle sätta sig i bilen. Niall och jag fick efter dem och satte oss också i bilen.

-           Hej! Utbrast jag och kramade om Hanna.

-           Vad fin du är! Sa hon och kollade på min klänning.

-           Du med!

-           Okay, let’s get moving then!? Sa Liam och tittade på oss.

Alice stängde igen dörren och nickade sedan mot honom. Väl framme vid restaurangen satt vi alla och diskuterade vad vi skulle äta. Niall hade bestämt sig för att äta något riktigt dyrt och något riktigt gott bara för att han var så trött på sjukhus maten. På Hanna lät det som att hon var sugen på fisk, ovanligt nog. Och resten siktade in sig på kött. Jag själv var egentligen inte så speciellt hungrig, och inte ville jag ha varken kött eller fisk. Jag bläddrade vidare till barnmenyerna och hittade lasagne.

Samtalsämnet under kvällen var mest inriktat på Nialls sjukdom. Ingen av oss var speciellt insatta i hur allvarligt det var, eller hur länge den finns kvar, eller vad den orsaker för symptomer. Men Niall förklarade för oss att den typen av MS som han hade gjorde honom jätte sjuk vissa perioder. Medan andra är han helt smärtfri. Tydligen så hade inte Niall fått en så svår MS eftersom att han både gick, såg och hade känsel. Men vanligtvis så får man svårare att gå, ofta förlamas ben eller armar. Man får lite sämre syn och lite sämre känsel. Enligt doktorn så kunde Niall förhoppningvis flytta hem inom en vecka ifall han hade uppsyn mesta tid av dygnet. Så Han skulle flytta in till mig och Olle ett tag. När det gått lite längre in i sjukdomen så kan han leva precis som en frisk människa. Han kan dricka alkohol, sola, bada, träna äta osv. Det enda som skiljer honom åt då är hans kroppstemperatur, som alltid kommer vara lite högre än hos en frisk.


Kommentarer
Postat av: Ebba

jätte bra blogg! Jag och min kompis har en One Direction blogg där vi skriver noveller & nyheter.

Gå gärna in och kolla :) http://whatmakesyou.blogg.se/?tmp=06202903


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0