Del 26 - Perfect life

När klockan började närma sig 9 tiden började vi dra oss hem mot Harry och Louis. Hanna, Liam och såklart Niall hade bestämt sig för att inte dricka någon alkohol. Så Liam skulle köra oss hem ikväll. När vi kom fram till lägenheten stod Harry i dörren. Det var mörkt och mycket, mycket folk som cirkulerade i trapphuset och inne i lägenheten. Harry kramade om oss alla hårt och välkomnade oss att komma in. Jag höll hårt i Nialls hand och klev in i hallen. Festen löpte på och när klockan började närma sig 11 tiden var jag riktigt full. Jag vinglade runt Niall som försökte få mig att sitta still. Jag tjoade och shimade och ville att Niall skulle dansa med mig. Efter ett antal förfrågningar skrek han högt och bestämt.

-           NO, you are drunk and i’m sick. It’s enoguh!

-           IT’S NOT MY FAULT THAT YOU ARE SICK. YOU ARE SO BORING. YOU ARE JUST LYING IN YOUR BED. WHAT HAVE HAPPENED TO YOU? THAT DAMN DISEASE. SERIOUSLY NIALL. GET THE FUCK OFF.  Skrek jag högt och vinglade sedan fram till dansgolvet.

På dansgolvet hittade jag Louis, precis lika packad som jag stå och dansa för sig själv. Jag vinglade fram till honom och började dansa. Våra kroppar var tätt, tätt emot varandra. Vi gungade med i musiken och kned våra kroppar emot varandra. Plötsligt lutade han sig fram och kysste mig ömt. Jag backade undan några steg och krockade i Alice. Jag kollade suddigt på henne och vinglade sedan av golvet. Jag såg Niall i ögonvrån, men jag vågade inte möta hans blick. Jag tog mig fram till baren och tog ett stadigt grepp om vodka flaskan. Jag fortsatte sedan fram till badrummet och satte mig ner på toan. Oh god, vad har jag gjort!? Jag dränkte mitt ansikte flera gånger i vatten. Jag öppnade sedan badrumsskåpet och letade igenom efter Harrys sömntabletter. Jag hittade en burk som det stod ”Zolpidem Sandoz” på och öppnade den. Hällde sedan ut ett dussin tabletter i handen. Stoppade in dem i munnen och öppnade Vodka flaskan. Hällde i mig och svalde sedan. Jag öppnade toalett dörren och vinglade ut i hallen. Drog på mig några skor och vinglade sedan ut i trapphuset. Jag lutade mig mot väggen och andades ut ett tag. Jag fortsatte sedan ner och ut i kylan. Jag mötte ett gäng killar som alla snuddade vid mig och tafsade på mig. Det drog upp min klänning och jag försökte ta bort deras händer. Jag vinglade mig fram till jag inte längre kunde stå. Jag kände min kropp vikas och mina ögon var så suddiga att jag knappt såg vart jag var. Jag kände hur de åkte ihop mer och mer och tillslut såg jag ingenting längre.

Nialls perspektiv.

Jag kände hur tårarna strömmade ner för mina kinder. Att höra dessa ord komma ur Fridas mun var hemskt. Och att sedan se henne stå och kyssa och dansa tätt med en av mina bästa vänner. Frida hade rätt i att det inte var hennes fel att jag var sjuk, men inte var det heller mitt fel. Ordet ekade i mitt huvud. ”GET THE FUCK OFF”. Jag såg att Hanna och Liam närmade sig mig och slog sig nerpå stolarna bredvid. Liam tog sin arm runt om mig och klappade mig på axel.

-           She’s drunk Niall. She dosen’t mean it.

-           I know her, she’s my best friend. She would never do like that if she wasn’t drunk. Sa Hanna och kollade medlidande på mig.

Jag nickade åt dem båda men kände fortfarande tårarna strömma ner. Plötsligt hörde jag hur alla i lägenheten räknade ner från 10. Alltså var klockan nära 12 nu.

-           I’ll go and try to find Frida. Sa Hanna och reste på sig.

Hela lägenheten var uppumpad. Alla sjöng, skrek, dansade och skrattade. Klockan var nu 12 och raketerna smällde utanför fönsterna. Folk trängdes för att kunna ta sig ut på balkongerna. Jag hörde hur min mobil pep till så jag tog upp den och såg ett sms från mamma. ”Happy new year Niall, love mum”. Jag hade inte orken att knäppa in ett svar så jag la bara ner den igen. Hanna kom tillbaka med en orolig blick.

-           I can’t find her!

-           Have you checked the toilets? Utbrast Liam och kollade oroligt på henne.

Vi reste oss upp och följde efter Hanna in på toaletten.

-           Oh shit! Utbrast hon när vi kom fram.

-           What!?

-           Zolpidem Sandoz, Harrys medicine for his sleeping. It’s open and there is no tablets here.

Jag slog handen I pannan och suckade högt.

-           I gotta find Alice. Utbrast Hanna och trängde sig fram i folkmassorna.

Jag hörde henne ropa frustrerat och efter ett tag kom hon tillbaka med både Zayn och Alice.

-           You take the street down. Sa Hanna och pekade på mig, Alice och Zayn.

-           Me and Liam takes the street up. Okay?

Vi alla nickade och tog på oss våra skor.

-       Call if you find her! Skrek Alice högt innan vi skiljdes åt.


Kommentarer
Postat av: Alice

Väldigt bra novell! :)Besök min nystartade One direction blogg och följ gärna! www.onedirectionupdate.blogg.se

2012-01-07 @ 13:45:02
URL: http://onedirectionupdate.blogg.se/
Postat av: Anonym

as bra meeer!!!

2012-01-07 @ 15:41:01
Postat av: Anonym

Jätte bra :D:D

2012-01-07 @ 20:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0