Del 29 - Perfect life

Jag vaknade morgonen därefter i Nialls armar. Jag lyfte lätt på dem och kravlade mig ur hans grepp försiktigt så att han inte skulle vaknade. Jag satte mig upp på sängkanten och sträckte på mig. Kollade sedan på min mobil och såg ett sms från Hanna. ”Vill du och Niall hänga med hem till Harry och Louis ikväll? Det blir jag och Liam, Louis och Eleanor och sen Harry och någon tjej. Är ni på?♥.” Jag tänkte efter en stund och knappade sedan in ett svar. ”Yesman, Niall sover men det funkar nog utmärkt. Vi åker väl dit tillsammans? Vi hörs.♥” Jag la ner mobilen på nattduksbordet och tog fram rena underkläder. Sedan tog jag med dem in i badrummet och klädde av mig. Satte sedan på vattnet i duschade och sköljde av mig länge. När jag var klar gick jag ur duschen och tog på mig bh och trosor. Jag borstade ut mitt hår och kände Niall smyga upp bakom mig.

-           Heeeey, did you shower without me?

-           Yes, you sleepyhead. Sa jag och slog lätt till honom på armen.

Jag vände mig om mot honom och kysste honom ömt.

-           I gotta get dressed now.

-           No, I like it this way. Sa han och kollade ner på min kropp.

-           Stop it. Sa jag och log generat.

-           Were heading up to Louis and Harrys later today. Fyllde jag sedan i och gick in i walkin closeten.

Jag visste inte alls hur uppklädd jag skulle vara men bestämde mig för ett par svarta stuprör. Jag stod länge och valde mellan en lila blus och en grå stickad tröja. Tillslut drog jag på mig den stickade tröjan och tog sedan ner mina svarta converse från hyllan. Jag ställde ut dem i hallen och gick sedan in i badrummet och började blåsa håret. Niall var fortfarande i duschen men stack ut huvudet efter ett tag.

-           Can i get a towel?

Jag sträckte mig efter den och gav den leende till honom. Han satte den runt midjan och steg sedan ut ur duschen. Jag kom på mig själv med att stirra på hans mage och återgick genast till att blåsa håret. Han skrattade lite åt mig men gick sedan in i walkin closeten och hämtade något att sätta på sig. Han kom tillbaka med två skjortor i handen. En blå och en lila.

-           The blue one. Sa jag och pekade på den blåa och återgick sedan till att sminka mig.

Jag hade aldrig varit speciellt mycket för smink men några drag med mascaran tog jag alltid när jag skulle iväg nånstans. Klockan rann iväg och Liam skulle strax hämta oss. Vi mötte Hanna ute i trappen och gick sedan mot Liam och bilen. Vi satte fart hem mot Harry och Louis och när vi stod inne i trapphuset fick jag en massa flashbacks. Jag försökte blåsa bort dem och fokusera på nuet. När vi kom in i lägenheten var Eleanor redan där. Jag hade aldrig träffat henne förut så jag hälsade på henne och kramade sedan om killarna. Harry hade tydligen träffat någon tjej som han hade bjudit. Hon hette Elin och hon var även ett fan av killarna. När hon sedan kom slog vi oss alla ner vid matbordet och jag lyckades hamna bredvid henne. Harry och jag hade ju haft ett förflutet så det kändes lite konstigt att han skulle gå vidare nu eftersom jag visste mycket väl att hans känslor för mig fortfarande fanns kvar. Men jag har ju gått vidare och det kändes på ett sett bra att även han kunde gå vidare. Harry presenterade maten med hjälp av Louis och sedan högg vi alla in.

-           So, are you from here? Sa jag och log mot Elin.


Jag börjar somsagt skolan nu och uppdateringen kanske inte är lika bra då. Om jag har prov så tar jag sjävlklart provet framför novellen. Men jag ska försöka lägga in minst en del om dagen. Kraaam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0