Del 12 - You're everything I see.

Resultat av Googles bildsökning efter http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/72/28/60/103618/f3661746cef59c4bkeep the dream aliveIN LOVE
Malins perspektiv.
"Good to be home!" Sa Jasmine när hon låste upp dörren till lägenheten.
Killarna hade bestämt sig för att följa med oss hem och spendera kvällen tillsammans med oss. Jag klev in i hallen och tittade mig omkring. Det kändes verkligen annorlunda utan Molly. Jag fick snabbt syn på hennes skor och vände bort blicken.
"Can..you just, move them?" Sa jag och tittade på Tyra.
Hon nickade mot mig och flyttade snabbt på skorna. Jag gick in i köket och öppnade kylskåpet. En paprika, och ett öppnad mjölk paket...Inte så mycket att ha! Vi måste handla.
"We got no food Tyra!" Ropade jag och vände mig bort mot hallen där hon och Liam stod.
"We can order some pizza." Sa hon glatt och jag stängde igen kylskåpet igen.
Jag gick ut i vardagsrummet och satte mig i soffan bredvid Niall. Han sappade mellan kanalerna men hittade ingenting som passade. Jag suckade högt och det kröp i hela min kropp. Jag ville inte bara sitta här och göra ingenting. Jag reste mig upp och gick bort mot toaletten. Jag tog mig en snabb titt i spegeln och mötte något slitet och äckligt. Mitt hår var alldeles fett och min hy var väldigt torr. Jag dränkte snabbt ansiktet i vatten och gnuggade av det med tvål. När jag var klar gick jag ut ur badrummet och mötte Jasmine utanför. Jag gick bort mot mitt rum.
"Malin, du behöver inte gå in där. Jag kan plockade bort hennes saker först." Sa Jasmine och jag vände mig om.
"Det är ingen fara. Jag kan göra det själv, jag har ändå inget annat för mig." Sa jag och log mot henne.
Jag knöt snabbt upp mitt hår i en lös knut och öppnade sedan dörren till vårt rum. Hennes rosa lilla morgonrock hängde på stolen och jag tog snabbt tag i den och drog in lukten av den. Jag kände hur tårarna brände bakom ögonen, men jag skulle klara det här. Jag vek snabbt ihop den och la den på sängen. Sedan tog jag fram hennes nattlinne som låg under kudden och vek ihop det med. Jag öppnade sakta garderoben och kollade på hennes fina klänningar. Jag kände hur en ensam tår rann ner för min kind och jag försökte verkligen hålla emot. Jag tog några galjar och drog av klänningarna från dem. Sedan vek jag dem och la dem i högen på sängen. Jag plockade ur alla hennes underkläder och slängde på sängen. Alla hennes leksaker kastade jag på sängen och jag märkte plötsligt av hur arg jag var. Ilskan i mig hade tagit över och tårarna strömmade ner för mina kinder. Jag lutade mig mot väggen och gled sakta ner mot den. Jag drog upp knäna mot ansikte och lät ansiktet vila i mina händer. Efter bara någon minut hörde jag hur dörren öppnades och någon gick in i rummet. Jag tittade upp och såg att det var Niall.
"Honey?" Sa han försiktigt och satte sig ner bredvid mig.
Han la sin arm runt om mig och jag lutade mitt huvud mot hans axel.
"It's okay to be sad Malin." Sa han och drog sin hand igenom mitt hår.
Jag satt länge i hans famn och bara grät. Jag lät bara tårarna rinna och jag hörde även hur han snyftade till ibland. Han reste sig upp efter ett tag.
"I'll fix this for you." Sa han mjukt och sträckte fram sin hand.
Han drog upp mig från golvet och drog in mig i en varm kram. Han avslutade sedan kramen och kysste mig lätt.
"You can go to the others. I'll come." Sa han och log mot mig.
Jag tittade på honom och vände mig sedan om och gick därifrån. Jag gick ut i vardagsrummet till de andra och slog mig ner i soffan. Louis, som satt precis bredvid mig kramade om mig hårt från sidan och la filten över mig. Han log sedan mot mig och vände tillbaka huvudet mot teven. Han var precis som en storebror. 

Jag har inte haft så mycket inspiration på sista tiden! Men era kommentarer peppar mig, så stort tack till er som kommenterar!!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kan du inte skriva från Niall's perspektiv när han plockar undan mollys saker? :)

2012-03-08 @ 21:37:24
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: Johanna

grymt :D

2012-03-08 @ 21:46:51
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

wow du lyckades få mig att gråta med detta kapitlet :( skitbra!

2012-03-08 @ 22:23:39
Postat av: laila

Fyfan jag hatar när ngn jag älskar dör ! Förstår malin jätte jätte mkt så har lite tårar i ögonen när jag läser detta men fortsätt skriva tjejen :-) men snälla kan du länka min blogg i ett inlägg o få folk att kommentera? Pallar inte skriva om jag inte harnågra kommentarer typ.... Skulle betyda sjukt mycket för mig !! <3 http://momentsofonedirection.blogg.se

2012-03-08 @ 23:06:33
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/
Postat av: Anonym

As bra meeer!!

2012-03-09 @ 00:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0