Del 13 - You're everything I see.

Wall PhotosMeant for the countryThat's Fashion
Nialls perspektiv.
Jag tittade mig förtvivlat om i rummet och gick sedan bort mot garderoben. Jag tog ut det sista galjarna och slängde klänningarna på sängen. När det bara fanns Malins kläder kvar i garderoben la jag till dem snyggt i högar och stängde sedan igen dörrarna. Jag gick ut i köket och tog fram en platspåse där jag sedan stoppade ner alla hennes Mollys kläder. Hennes gosedjur och leksaker fick vara i en annan. Och hennes skor fick vara i ännu en annan. Jag bäddade ur Mollys säng kläder och la in dem i Jasmine och Tyras tvättstuga. Jag bäddade sedan till Malins säng och la fram ett nytvättat nattlinne till henne. Jag fixade till skrivbordet med bilden på Mollys pappa och tog sedan Malins mobil som låg vid nattduksbordet. Jag letade fram en bra bild på Molly och sökte sedan efter skrivaren. Den skrev ut bilden och jag ställde fram den på skrivbordet, bredvid den andra bilden. Jag stängde sedan ihop deras resväska och rullade under den under sängen. När jag var klar märkte jag att det här var svårt även för mig. Jag hade inte känt dem i så många dagar men det var ändå känsligt. Tårarna brände innanför ögonen men jag försökte hålla tillbaka när jag hörde hur det knackade på dörren. Det var Malin som kom in.
"We're gonna order some pizza, what would you like?" Sa hon försiktigt och sträckte in huvudet.
Hennes ansikte lyste upp och hon fick ett litet leende på läpparna.
"This is so beautiful Niall. Thank you so much." Sa hon och gick fram och tittade på bilden på Molly.
Jag la min armar om hennes bakifrån och kysste henne mjukt i nacken.
"Everything for you, you know that. Right?"
Hon vände sitt ansikte mot mig och kysste mig mjukt.
"Thank you."
Hon log sitt fina leende och det smällte inom mig. Jag blev kär på nytt varje gång jag fick ha henne i min famn, varje gång jag fick känna hennes lukt, nudda hennes läppar och se hennes vackra ansikte.
"So, pizza?" Sa jag glatt efter ett tag.
"Yes!"
"Come on." Sa jag och tog hennes hand och gick ut mot vardagsrummet igen.
"Niall, what pizza would you like?" Sa Jasmine och tittade upp på mig.
"Um Vesuvio thanks." Sa jag och kollade på henne när hon antecknade det på en lapp.
"Okay, so 4 vesuvio and 4 bussola?" Sa hon efter ett tag och kollade runt på oss.
Alla nickade och hon tog fram sin mobil och slog in numret. Hon beställde pizzorna och efter cirka en kvart var pizzorna leverade vid dörren. Vi betalade och tog emot dem.
Malins perspektiv.
Sen satte vi oss alla ner vid köksbordet och åt direkt ur kartongerna. Louis pratade för det mesta, och det blev mesta dels skämt. Timmarna flöt på och jag njöt av att bara få vara i deras sällskap. Att de tog hand om mig och att jag bara kunde vara den jag var. De visste att jag var ledsen och de visste även att jag tyckte det var okej att de kunde ha roligt ändå. Jag hade inte ens känt dem i en vecka, men endå så betydde dem något otroligt mycket för mig. Jag hade varit ett stort fan i min ungdom och jag visste att det var riktigt härliga människor. Men såhär hade jag aldrig kunnat föreställa mig. När klockan började närma sig ett började vi alla bli trötta och killarna skulle börja röra sig hemmåt.
"I was thinking that maybe you could stay here?" Sa jag försiktigt och tittade på Niall.
"Of course. If you want me to."
"Good." Sa jag log mot honom.
Vi sa hejdå till de andra killarna och även godnatt till Jasmine och Tyra. Sen gick vi bort mot mitt rum och bytte om.

Förlåt för att det inte blev någon del igår. Hade inte någon inspriation. Det var även någon som frågade varför det alltid handlar om Niall. Och det är väl så enkelt som att han är min favorit. Men jag ska skriva mer från de andra killarnas perspektiv. Och ännu en gång, tack för alla kommentarer!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Mer :)

2012-03-10 @ 18:27:01
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Laila

mer :)

2012-03-10 @ 20:03:29
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jättefin novell! Kolla på min också, handlar om 4 tjejer i london. Läs på!

2012-03-10 @ 20:05:17
URL: http://storyswithonedirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0