Del 18 - You're everything I see.

Tumblrlive and let dieDivagando...: Agosto 2011
"Okej, jag kommer så fort jag kan." Sa jag stressat och tryckte bort samtalet.
Tankarna snurrat runt i huvudet och jag vinkade snabbt till mig en taxi. Jag sa stressat till honom vart jag skulle, sedan lutade jag mig bakåt och suckade tungt. Jag höll hårt i min mobil och kollade på klockan varannan sekund. Vad var det Jasmine ville? Vad var det som var så viktigt? När Taxin stannade utanför vårt hus betalade jag honom snabbt och rusade sedan fram mot porten. Jag öppnade den snabbt och småsprang upp för trapporna. Jag öppnade snabbt dörren och gick in i hallen.
"Hallå?"
Jasmine kom ut i hallen och tittade på mig med orolig blick. Jag tog snabbt av min jacka samtidigt som jag sparkade av mig skorna.
"Kom" Sa hon och viftade med handen.
Jag följde efter henne ut i köket där Tyra satt och tittade på datorn. Hon gav mig en skeptisk blick och tittade sedan ner i datorn igen. Jasmine ställde sig bredvid henne och jag gjorde detsamma. Hon tryckte upp en tweet ifrån 1Dupdates2 där det var länkat en bild. Över biden stod det "Niall on a date with his girlfriend." Första tanken som slog mig var att det fanns bilder på mig och Niall på nätet. Men när bilden hade laddat klart såg jag att bilden inte alls visade mig. Utan det var en helt annan tjej. En liten, snygg brunett som satt bredvid Niall och höll hans hand. Jag inspekterade bilden nogrannare och såg även Nialls blick mot henne. Hans ögon glittrade och hans leende var stort. Jag kollade när bilden var upplagd, och det var bara för någon timme sedan. Det brände till inom mig och jag kände mina tårar bränna bakom ögonen. Men de kom aldrig fram. Istället fick jag fram ilska. Ilskan bubblade inom mig och jag fick lust att kasta datorn i marken och stampa på den. Jag utbytte blick med Tyra.
"Kan du bara stänga ner det där?" Sa jag och svalde hårt.
Hon nickade snabbt och tryckte snabbt bort sidan.
"Vad ska du göra?" Sa Jasmine och kollade oroligt på mig.
"Ingenting. Förutom att slå sönder något." Sa jag snabbt och gick därifrån.
Jag gick in på mitt rum och stängde igen dörren hårt. Sen slet jag av mig Nialls tjocktröja och kastade den på golvet. Jag stampade och hoppade på den flera gånger om. Jag slet sedan ur hans kudde och täcke som låg i sängen och kastade dem på golvet. Jag stampade på dem och slet sönder örngottet till kudden. Sedan kastade jag mig på sängen och drog mitt täcke över huvudet. Jag lät tårarna strömma ut och jag kände hur ont jag hade i bröstet. Jag hade en stor klump i halsen och de brände inom mig. Jag trodde verkligen inte det här om honom. Han skulle inte vara såhär. Det var det här som inte fick hända. Han skulle inte vara den här killen. Han skulle vara den som alltid var där för mig, och den som inte alls var otrogen. Jag hörde hur min mobil ringde så jag sträckte mig efter den. Det var Niall. Jag tryckte snabbt på avböj och kastade sedan in telefonen i väggen. Den ringde igen, och det var än en gång Niall. Jag tryckte på avböj igen. Han ringde säkert 5 gånger till och till slut gav han upp. Han skickade ett sms som jag inte ens öppnade. Jag raderade det direkt. Jag tryckte upp twitter och kollade igenom min timeline. Var och varannan tweet handlade om Niall och hans nya tjej. Jag reetwetade och favoritade alla jag såg. Jag fick ännu ett nyss sms från Niall som jag raderade. Jag kravlade av mig mina strumpor och byxor och vände mig sedan om i sängen. Jag känder hur mina ögonlock var tunga efter alla gråt och efter bara någon minut var jag i djup sömn.

Ja, vad tycker ni om detta nudå? Kommentera!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ahhhh!!!! Din novell e såååå braaa!! Love it!;)<333 Niall e min favorit också, så gissa om jag gillar din novell!! Keep going!:D<3

2012-03-17 @ 17:42:13
Postat av: Sofia

Siiiiiiick!

2012-03-17 @ 17:53:45
Postat av: Alexandra

Asså åå jag måste få veta mer!!! Du är så grymt duktig!! Kan inte typ Niall ringa till Tyra eller Jasmine och säga hur det egentligen ligger till och blablabla.. Och dom berättar hur Malin är nu och så vidare ? :) ta det ur Nialls perspektiv? :)

2012-03-17 @ 17:55:21
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: bella

åh vad spännande och bra! längtar till nästa! :)

2012-03-17 @ 18:55:23
Postat av: Anonym

GRYMT BRA! :d

2012-03-17 @ 18:59:57
Postat av: Sofia

Niiiiiiiice!

2012-03-17 @ 19:57:52
Postat av: emilia

asbra, skrivskrivskriv!

2012-03-17 @ 20:11:21
URL: http://miljut.blogg.se/
Postat av: Anonym

wow, nu blev detta intressant... vill ha fortsättningen haha!! :D

2012-03-17 @ 20:45:31
Postat av: jsh

Gaaahh! Spännande :D

2012-03-17 @ 20:46:28
Postat av: laila

AMAYZAYN<3

2012-03-17 @ 21:50:04
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/
Postat av: Julia

SKRIV MER NU.

jklajkla, avlider av spänning, du äger på att skriva.

2012-03-18 @ 16:39:17
URL: http://beloved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0