Del 25 - You're everything I see.

·IKillYou·Summer Teethnothing to lose, everything to gain.
Liams perspektiv.
Jag hade inte ens hunnit packa upp min väska, såg jag stängde bara ihop den igen. Jag visste att Niall var lycklig och hade det bra nu så jag åkte tillbaka till de andra killarna. Första flyget som gick till Sverige var senare ikväll så jag bestämde mig för att träffa lite kompisar när jag ändå var här. Jag tog en promenad hem till Andy där resten av kompisarna var. När jag kom fram tryckte jag in koden och småsprang sedan upp för trapporna. Jag ringde på dörren och bara några sekunder senare möttes jag av en glad Andy.
"Heey man!" Utbrast han och drog in mig i en kram.
"Heeey!"
Jag kramade om honom hårt och klev sedan in i hallen. Jag stängde igen dörren och tog av mig mina ytterkläder. Sedan gick jag in i vardagsrummet där resten av gänget satt.
"Hi guys." Sa jag glatt när jag såg dem.
"Oh, hi Liam."
Jag slog mig ner i sofan bredvid Andy och Johan.
"Good to see you man." Sa Johan glatt.
"Yeah, you too."
"What are you watching!?" Fyllde jag i efter ett tag och tittade mot teven.
"Some shitty program, Anna wanted to see it, so." Sa han och log mot mig.
Jag kollade mig runt omkring och hittade Anna i soffan. Hon mötte min blick och jag kollade snabbt ner. Skit också, vad gjorde hon här? Jag ignorerade henne och dagen flöt på. Vi pratade och käkade pizza tillsammans. När klockan var närmare 6 tiden var jag tvungen att gå och skulle säga hejdå till alla. När jag kom fram till Anna kramade hon om mig hårt och viskade i mitt öra. "I've missed you. I want you so bad." Innan jag hann reagera var hennes läppar pressade mot mina och jag kände henne tunga mot mina tänder. Hon kysste mig flera gånger om och bet mig i läppen. Hon avslutade kyssen och flinade åt mig. Jag kollade förvånat på henne och skulle precis öppna munnen när hon öppnade sin. "I'll give you a ride." Hon blinkade med ögat och tog snabbt min hand och drog med mig ut i hallen. Vi tog på oss våra skor och gick sedan mot bilen. Jag satte mig i bilen och spände fast mig. Hon körde iväg men stannade till bara efter bara någon minut. Hon stängde av motorn och knäppte upp sitt bälte. Sen klättrade hon över till mitt säte och satte sig i mitt knä. Hon log stort och började sedan kyssa mig. Tankarna snurrade runt i mitt huvud och jag förstod inte varför jag inte sa ifrån? Jag hade faktiskt flickvän. Som jag var otroligt lycklig med, och som jag älskade av hela mitt hjärta. Hon fortsatte kyssa mig och jag besvarade kyssarna. Hon drog av sig tröjan och började knäppa upp min skjorta. Hon kysste mig om och om igen samtidigt som hon drog av sig sin kjol. Och jag gjorde ingenting för att hindra henne.

Nialls perspektiv.
Det plingade på dörren och ett rus spred sig genom min kropp. Jag reste mig snabbt upp från stolen och gick mot dörren. Jag kikade i kikhålet och såg Malin stå där. Hennes blonda hår var uppsatt i en tofs och hon hade sin skinnjacka på sig. Hon såg sliten ut, men hon var ändå så fruktansvärt fin. Jag låste snabbt upp dörren och tryckte ner handtaget. Ett leende spred sig på hennes läppar och hon kastade sig i min famn. Jag kramade om henne hårt och drog in hennes lukt. Åh, så jag njöt av att ha henne i mina armar. Jag kände på hennes hår och jag mötte hennes blick. Hennes ögon glittrade och jag såg tårar i dem. Jag tryckte mina läppar mot hennes och jag kysste henne flera gånger om. Hon fnittrade till och besvarade alla mina kyssar.
"I've missed you so much." Sa jag emellan kyssarna.
"I love you." Sa hon och kysste mig ännu en gång.
"I love you too." Sa jag och log mot henne.
Hon besvarade mitt leende och lutade sig fram ännu en gång och kysste mig mjukt.

Är i ett riktigt sånthär mode "när jag inte orka ruppdatera och inte orkar all press och stress." Så var glada när det kommer nya delar. Kommentera nuuuu.

Kommentarer
Postat av: one direction novell

jättebra kapitel :)

2012-03-26 @ 20:29:43
URL: http://directionnovell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Som jag längtat till detta kapitel! meer :D

2012-03-26 @ 21:30:11
Postat av: Johanna

grymt :D

2012-03-26 @ 21:40:50
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Madde

Asbra! :)

2012-03-26 @ 21:52:56
Postat av: Anonym

Riktigt bra!

2012-03-26 @ 22:23:53
Postat av: Julia

... LIAM VARFÖR GÖR DU SÅHÄR D:

nejmen, asbra del, mer.

2012-03-27 @ 16:07:30
URL: http://onedirectiionmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0