Del 8 - You're everything I see.

forever, love, please, stay - inspiring picture on Favim.comI just want to be happy :(littlepsycho (Avril Lavigne - Goodbye)
Jag dukade av mig frukost och plockade fram vantar, mössa och ryggsäck till Molly. Jag stoppade ner henne regnkläder och ett par mjukisbyxor. Sedan stängde jag igen väskan och gick ut till Molly. Jag borsta snabbt igenom hennes hårt och flätade det i två flätor. Hon borstade tänderna på sig själv och gick sedan ut i hallen. Jag följde efter henne ut och hjälpte henne att få på sig sina gympa dojjor. Jag tog på mig min egen jacka och knöt på mig mina converse.
"Where are you going?" Sa Niall glatt.
"It's Mollys first day at daycare today!" Sa jag glatt tillbaka.
"Oh exciting. Is it okay if i come with you?"
"Yes, of course!"
Han drog snabbt på sig sin jacka och hoppade i sina skor. Sedan tittade han upp på mig och log stort.
"We're moving now!" Ropade jag högt och fick direkt svar av Tyra.
"Ha det bra på dagis Molly!"
Jag stängde igen dörren efter oss och gick ner för trapporna med Molly i handen. Niall gick precis framför oss och nynnade på någon låt. Han öppnade portdörren och höll upp den för oss. Molly skuttade ut och sprang några meter framför oss. Jag tog ett grepp om Nialls hand och kollade sedan på honom.
"You're beautiful." Sa han tyst och log mot mig.
"So are you."
Han klämde hårt på min hand och gav mig en varm kyss. Jag vände blicken tillbaka mot Molly och såg att hon var långt framför oss. Hon skulle precis gå över gatan när jag såg att en lastbil var påväg mot henne.
"Molly, stanna!" Skrek jag högt och rusade mot henne.
Hon hörde inte vad jag sa och gick rakt ut i vägen. Jag hörde hennes ljusa skrik samtidigt som lastbilen bara körde över henne. Jag kastade mig fram till henne och kände på hennes hår. Jag la hennes huvud i mitt knä och kysste henne i pannan om och om igen. Tårarna rann ner för mina kinder och jag var långt ifrån medvetandet. Niall var strax bakom mig och smekte mig över ryggen. Efter bara några sekunder var ambulans och polis där. De bärde upp Molly på en bår och sköt in henne i ambulansen. Jag reste mig sakta upp med stöd av Niall och följde efter dem in i ambulansen. Niall var fortfarande precis bakom mig. Dörrarna slogs igen till ambulansen och vi åkte därifrån. Läkaren hade satt på massa slangar runt Molly och hon bara låg där på båren. Det såg ut som att hon var död, men det fick hon inte vara. Det fick hon inte. Jag höll hennes hand hårt i min och den andra handen hade jag i Nialls. Han strök mig över ryggen och torkade bort tårarna under mina ögon. Efter bara några minuter stannade ambulansen igen och dörrarna öppnades. Jag och Niall klev ur och bara några sekunder senare bar de ut båren. De sprang fort i korridoren och skrek massa engelska meningar, som jag inte alls orkade lyssna till just nu. En läkare kom fram till oss och ledde oss fram till ett rum där vi skulle vänta. Niall och jag satte oss ner i en soffa som stod där inne. Jag la mitt huvud i hans famn och lät bara tårarna rinna.
"Do you want me to call the others?" Sa han efter ett tag och petade bort en hårslinga i mitt ansikte.
Jag nickade åt honom och slöt mina ögon. All sorg hade gjort mig så trött. Han kysste mig mjukt och sa sedan.
"You should sleep some baby. I'll wake you up if something happends."
Jag slöt mina ögon igen. Jag hörde hans röst i telefonen långt borta och några sekunder senare sov jag.

Förlåt för att det inte kom någon del igår. Hade verkligen ingen inspiration till att skriva. Men jag skriver så fort jag får tid så.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du är så sjukt duktig :o

Molly måste klara sig!!!!

2012-03-03 @ 12:28:38
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: Johanna

MEEEEER :D

2012-03-03 @ 20:06:06
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: sanna :D

FAN VAD DU ÄGER PÅ ATT SKRIVA! man vill lixom bara ha mera hela tiden! :D xxxxx

2012-03-04 @ 07:39:07
URL: http://lifeofonedirection.devote.se
Postat av: laila

Stackars Molly!

2012-03-04 @ 09:58:19
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0