Del 9 - You're everything I see.

Couple,Cuddle,Cuolivia wilde house - Εικόνες GoogleI Horan Niall
När jag vaknade upp var alla killarna där, även Tyra och Jasmine. För någon minut kändes det som att allt var en dröm men jag insåg snabbt att det var verklighet. Mina ögon vattnades och jag lät bara tårarna rinna.
"Oh darling, come here." Sa Jasmine så fort hon såg att jag var vaken.
Hon gav mig en varm kram och precis bakom henne var Tyra. Även hon gav mig en kram och torkade bort tårarna under mina ögon.
"Det kommer bli bra Malin." Sa hon övertygande.
De andra killarna var tätt bakom Tyra och de kramade alla om mig. Louis satte sig bredvid mig och la sin arm om mig.
"You know what? Everything's gonna be okay." Han drog in mig i ännu en kram och höll om mig hårt.
Niall kollade noga på Louis när han kramade om mig.
"I'll get you some paper." Sa han sedan och reste på sig och gick ut ur rummet.
Niall satte sig genast bredvid mig och höll om mig. Jag lutade mitt huvud på hans axel och snörvlade. Tyra satt på andra sidan om mig och höll min hand. Efter bara någon minut kom Louis tillbaka med papper. Han gav dem till mig och jag torkade mina ögon och snöt mig. Zayn och Jasmine satt på golvet och små pratade. Glimten i Jasmines ögon utstrålade verkligen kärlek. Jag kunde se på henne att hon var kär i honom. Harry och Louis satt längre bort i rummet och diskuterade någonting. Jag vet inte riktigt var det var, för jag lyssnade inte. Liam och Tyra satt vid mig och Niall. Ingen av oss sa speciellt mycket, vi bara var. När klockan närmade sig middagstid kom en kvinnlig läkare in i rummet. Hon tittade sig förvirrat omkring.
"Who's Malin?" Sa hon efter ett tag.
"That's me." Sa jag tyst och tittade upp på henne.
"Could you come with me?"
"Yes of course." Sa jag och torkade tårarna under ögat.
Niall tittade frågandes på mig. Men jag klämde bara hårt på hans hand och gick sedan med läkaren ut. Vi gick in till ett nästan likadant rum. Med helt vita vägar och två gröna soffor. Lite längre in i rummet stod ett bort där vi slog oss ner. Hon tittade djupt in i min ögon och suckade lätt.
"Unfortunately we're didn't save Mollys life. I'm really sorry." Sa hon tydligt.
Orden hon sa gick in att ta in. Jag fick lust att kasta mig på henne och boxa henne hårt på bröset, flera gånger. Eller att bryta av bordsbenet och kasta dem på henne. Men det gjorde jag inte. Jag gjorde ingenting av det. Jag reste mig bara sakta upp och gick ut i korridoren, gick fram till hissen och tryckte ner den. När den kom klev jag in i den och tryckte mig ner till bottenplan. Jag gick i långsamtakt ut ur byggnaden och hoppade in i en taxi. Jag bad honom köra mig till heathrow. Jag lutade mig mot fönstret och tittade ut över London när regnet öste ner. När vi var framme vid heathrow gav jag föraren pengar och klev sedan ur. Jag gick över gatan och in på flygplatsen. Jag gick fram till disken och tog en nummerlapp. Väntade sedan tills mitt nummer ropades upp och gick fram till luckan.
"Hi, a ticket to Sweden please." Sa jag stelt.
"Yes, 9.25 a clock?"
"That's good."
"Then it's 100 pounds." Sa hon och tittade på mig leende.
Jag la fram pengarna på disken och tog min biljett. Sedan gick jag och checkade in mig, gick sedan igenom säkerthetskontrollerna. Sedan gick jag mot min gate och slog mig ner. Planet skulle inte gå förens om två timmar. Jag bredde ut mig på stolarna och tog av mig min jacka. Jag la den som en kudde och la sedan ner huvudet på den. Jag slöt mina ögon och efter några sekunder sov jag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

as bra meeeer!!!

2012-03-04 @ 21:02:19
Postat av: Julia

....oh. exciting. :o

2012-03-04 @ 21:34:05
URL: http://onedirectiionmoments.blogg.se/
Postat av: sofia

Oh Shit, när jag bara läste dom orden att dom inte kunde rädda Mollys liv. Nej det var sorgligt. Du måste skriva vidare.

Ett tips kanske till nästa att du tar kanske nialls eller någon annars perspektiv och dom sitter och väntar på Malin och så ser dom doktorn och frågar var malin är och då kanske hon svarar ''hon stack för 10 minuter sedan'' eller något sånt.

Du är riktigt bra på att skriva, fortsätt så :D !!

2012-03-04 @ 21:39:33
URL: http://sofianathalienilsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT!

2012-03-04 @ 22:03:29
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Niall måste hinnastoppa henne eller så måste han åka till sverige!!!!

2012-03-04 @ 22:35:17
URL: http://theonedirectionnovells.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej vad hemskt:( vet att alla noveller inte är verklighetsbaserade men, måste hon inte ha passet med sig? Och kanske hennes saker? Haha,

2012-03-05 @ 06:50:17
Postat av: laila

NEEEJ MOLLY! FYFAN VF BOKADE MALIN EN BILJETT TILL SVERIGEE?

2012-03-05 @ 12:26:50
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0